Back to top
Μαθήματα υπολογιστών

Ποτέ δεν είναι αργά για ν’ αποκτήσεις καινούριες γνώσεις! Τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστώ του L.I.T.C. Private Institute απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας: επέλεξε ανάμεσα σε ολοκληρωμένους κύκλους προετοιμασίας για εξετάσεις για απόκτηση πιστοποίησης, μαθήματα σχεδίασης γραφικών και εξειδικευμένων εφαρμογών υπολογιστών! Κοντά μας θα αποκτήσετε βασικές γνώσεις πληροφορικής αλλά και προχωρημένες επαγγελματικές γνώσεις των προγραμμάτων πληροφορικής:

Microsoft Office Specialist (MOS)

Η πιστοποίηση Microsoft Office Specialist (MOS) – είναι μια διεθνής πιστοποίηση της χρήσης των εφαρμογών του Microsoft Office που αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική εξέλιξη και πιστοποιεί γνώσεις του εξειδικευμένου επαγγελματία.

ECDL & ICT Europe

Οι Ευρωπαϊκές Πιστοποιήσεις ECDL & ICT Europe είναι ειδικά σχεδιασμένες για την αύξηση της αποτελεσματικότητας στη χρήση του υπολογιστή. Τα μαθήματα προετοιμασίας απευθύνονται τόσο σε αρχάριους χρήστες των ηλ. υπολογιστών αλλά και σε όσους στοχεύουν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές για πιο σύνθετες εργασίες.

Cambridge IGCSE ICT 

Οι σπουδαστές αυτού του κύκλου σπουδών θα μάθουν να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα εργαλεία της πληροφορικής τεχνολογίας, της επικοινωνιακής έρευνας και επεξεργασίας δεδομένων. Το Edexcel σας βοηθάει όχι μόνο στην απόκτηση και την ανάπτυξη των κατάλληλων δεξιοτήτων πληροφορικής αλλά και στην απόκτηση τίτλου εξειδίκευσης ώστε να διεκδικήσετε εργασίες αντάξιες των προσόντων σας.

Windows & Microsoft Office

Το πρόγραμμα σπουδών Windows & Office είναι ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών για αρχάριους ή προχωρημένους χρήστες. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας και να ξεχωρίζετε στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Advanced Software (Adobe Photoshop, Flash, Dreamweaver, Macromedia Freehand)

Στα μαθήματα επαγγελματικών προγραμμάτων διδάσκονται προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών, δημιουργίας ανυσματικών γραφικών, λογότυπων, επαγγελματικών καρτών και χρήσης εργαλείων όπως μάσκες, κανάλια και εφέ επιπέδων. Ο κύκλος σπουδών απευθύνεται τόσο σε αρχάριους αλλά και σε έμπειρους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Στο πρόγραμμα διευρύνετε τις γνώσεις σας και μαθαίνετε νέες μεθόδους χρήσης διάφορων εργαλείων.

Θέλετε να ξεχωρίζετε στην αγορά εργασίας και ν’ αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό που αποδεικνύει τις δεξιότητές σας; Κάντε την εγγραφή στα προγράμματα Η/Υ του L.I.T.C. Private Institute και αποκτήστε τη δουλειά που ονειρεύεστε!

Τα μαθήματά μας

Εάν αξιολογήσετε την αγγλική γλώσσα στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσετε ότι αποτελεί βασικό εργαλείο τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ανάπτυξη.

Η γνώση της αγγλικής γλώσσας ανοίγει την πόρτα στον κόσμο, διευρύνει τις δυνατότητες του ατόμου, αυξάνει την αυτοπεποίθησή του στην επικοινωνία σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα, ενώ ενισχύει τις πιθανότητες μιας επιτυχούς σταδιοδρομίας.

H αγγλική γλώσσα περιλαμβάνεται στις επίσημες γλώσσες της ΕΕ, ενώ είναι και μία από τις έξι επίσημες γλώσσες του ΟΗΕ. Οι κάτοικοι των περισσότερων χωρών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας και πολλών ανατολικών χωρών μιλούν καλά αγγλικά.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε αγγλικά αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας· θα χαρούμε να σας κατευθύνουμε σύμφω

Οι επιχειρήσεις είναι ένας από τους τομείς όπου η γνώση της αγγλικής γλώσσας δεν είναι απλώς μια αναγκαιότητα, αλλά μια απαραίτητη προϋπόθεση για την καθιέρωση αμοιβαία επωφελών σχέσεων.

Το A&P Language Institute & Translation Center - L.I.T.C. είναι ένα κέντρο ξένων γλωσσών που λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προσφέρει πληθώρα κύκλων και εξειδικευμένων σειρών μαθημάτων.

Ο κύκλος Greek Elementary προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις γνώσεις που έχετε ήδη αποκτήσει στο προηγούμενο επίπεδο, να έρθετε πιο κοντά στον πολιτισμό και στον ντόπιο πληθυσμό της Κύπρου.

Το Greek Intermediate είναι ένα ενδιάμεσο επίπεδο που αφορά εκείνους που είναι ήδη εξοικειωμένοι με το βασικό λεξιλόγιο, τη φωνητική, την ομιλία και τη γραμματική. Ο κύκλος διαρκεί ένα χρόνο.

Ποτέ δεν είναι αργά για ν’ αποκτήσεις καινούριες γνώσεις! Τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστώ του L.I.T.C.

Η ρωσική γλώσσα είναι μια από τις πιο ο

Η ρωσική γλώσσα είναι μια από τις 10 πι

Είναι φορές που προκύπτει η ανάγκη να μάθετε εξειδικευμένες εφαρμογές υπολογιστών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ταχύρυθμοι κύκλοι μαθημάτων Η/Υ του L.I.T.C. Private Institute διαρκούν μόνο μερικές ώρες.

Το επιστημονικό ενδιαφέρον, η επαγγελμα

Το επίπεδο Β1 προϋποθέτει ένα βασικό επ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

add files
Allowed types: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Unlimited number of files can be uploaded to this field.
50 MB limit.
Allowed types: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.