Back to top
Ρωσικά

Η ρωσική γλώσσα είναι μια από τις πιο ομιλούμενες γλώσσες ανά τον κόσμο. Σήμερα η Κύπρος φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες ρωσόφωνους πολίτες, οι οποίοι ζουν και εργάζονται μόνιμα στο νησί μας καθώς επίσης και εκατοντάδες ρωσικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Κύπρο και προσφέρουν εργασία σε πολλούς εργαζόμενους. Η επαφή και η επικοινωνία με το αναπόσπαστο πια αυτό κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας, τους ρωσόφωνους συμπολίτες μας, αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας.

Για τους λόγους αυτούς όλο και περισσότεροι Κύπριοι επιλέγουν να μάθουν τη ρωσική γλώσσα, η οποία τώρα πια θεωρείται η δεύτερη γλώσσα σε χρησιμότητα στην Κύπρο, μετά την αγγλική. Η γνώση της ρωσικής γλώσσας προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα και θεωρείται πρόσθετο προσόν για κάθε εργαζόμενο.

Εξετάσεις TORFL

Το L.I.T.C. Private Institute είναι Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο για τις εξετάσεις TORFL, εξουσιοδοτημένο και εγκεκριμένο από το Πανεπιστήμιο Αγίας Πετρούπολης.

Η εξέταση TORFL (Test of Russian as a Foreign Language) είναι μια σύγχρονη εξέταση πιστοποίησης της ρωσικής γλώσσας για ξενόγλωσσους που πληροί τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Προσφέρεται σε 6 διαφορετικά επίπεδα: από το Elementary (A1) μέχρι και το 4th Level Certificate (C2).

Το πιστοποιητικό που εκδίδει το Πανεπιστήμιο Αγίας Πετρούπολης αποτελεί το μόνο επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί την επάρκεια της ρωσικής ως ξένης γλώσσας σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ). Το πιστοποιητικό αναγνωρίζεται τόσο στη Ρωσία, όσο και στο εξωτερικό.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σε όλα τα ολόχρονα τμήματα ρωσικών που προσφέρουμε, υπάρχει η δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις TORFL.

Τα μαθήματά μας

Εάν αξιολογήσετε την αγγλική γλώσσα στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσετε ότι αποτελεί βασικό εργαλείο τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ανάπτυξη.

Η γνώση της αγγλικής γλώσσας ανοίγει την πόρτα στον κόσμο, διευρύνει τις δυνατότητες του ατόμου, αυξάνει την αυτοπεποίθησή του στην επικοινωνία σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα, ενώ ενισχύει τις πιθανότητες μιας επιτυχούς σταδιοδρομίας.

H αγγλική γλώσσα περιλαμβάνεται στις επίσημες γλώσσες της ΕΕ, ενώ είναι και μία από τις έξι επίσημες γλώσσες του ΟΗΕ. Οι κάτοικοι των περισσότερων χωρών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας και πολλών ανατολικών χωρών μιλούν καλά αγγλικά.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε αγγλικά αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας· θα χαρούμε να σας κατευθύνουμε σύμφω

Οι επιχειρήσεις είναι ένας από τους τομείς όπου η γνώση της αγγλικής γλώσσας δεν είναι απλώς μια αναγκαιότητα, αλλά μια απαραίτητη προϋπόθεση για την καθιέρωση αμοιβαία επωφελών σχέσεων.

Το A&P Language Institute & Translation Center - L.I.T.C. είναι ένα κέντρο ξένων γλωσσών που λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προσφέρει πληθώρα κύκλων και εξειδικευμένων σειρών μαθημάτων.

Ο κύκλος Greek Elementary προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις γνώσεις που έχετε ήδη αποκτήσει στο προηγούμενο επίπεδο, να έρθετε πιο κοντά στον πολιτισμό και στον ντόπιο πληθυσμό της Κύπρου.

Το Greek Intermediate είναι ένα ενδιάμεσο επίπεδο που αφορά εκείνους που είναι ήδη εξοικειωμένοι με το βασικό λεξιλόγιο, τη φωνητική, την ομιλία και τη γραμματική. Ο κύκλος διαρκεί ένα χρόνο.

Ποτέ δεν είναι αργά για ν’ αποκτήσεις καινούριες γνώσεις! Τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστώ του L.I.T.C.

Η ρωσική γλώσσα είναι μια από τις πιο ο

Η ρωσική γλώσσα είναι μια από τις 10 πι

Είναι φορές που προκύπτει η ανάγκη να μάθετε εξειδικευμένες εφαρμογές υπολογιστών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ταχύρυθμοι κύκλοι μαθημάτων Η/Υ του L.I.T.C. Private Institute διαρκούν μόνο μερικές ώρες.

Το επιστημονικό ενδιαφέρον, η επαγγελμα

Το επίπεδο Β1 προϋποθέτει ένα βασικό επ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

add files
Allowed types: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Unlimited number of files can be uploaded to this field.
50 MB limit.
Allowed types: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.