Back to top
Απογευματινή Δημιουργική Απασχόληση Για Μαθητές Δημοτικού

Απογευματινή Δημιουργική Απασχόληση Για Μαθητές Δημοτικού.Ελάτε μαζί μας σε ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης και δημιουργίας!

Το L.I.T.C. προσφέρει  στα παιδιά σας απογεύματα γεμάτα γνώσεις και ψυχαγωγία.
Υπό την καθοδήγηση έμπειρων και προσοντούχων παιδαγωγών τα παιδιά σας έχουν την ευκαιρία να μελετούν τα μαθήματά τους και παράλληλα μέσα από δραστηριότητες να καλλιεργούν τη δημιουργικότητά τους.


Μετά το μεσημεριανό φαγητό, γίνεται επίβλεψη, καθοδήγηση και ενίσχυση των μαθημάτων και έπειτα ακολουθεί ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες.
Επίσης, τα παιδιά που συμμετέχουν στη δημιουργική απασχόληση μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν για 1 ώρα την εβδομάδα μαθήματα Ρωσικών ή/και Αγγλικών σε επίπεδο pre-junior.

Δευτέρα – Παρασκευή 13:00 – 18:00.
Το πρόγραμμα Απογευματινής Απασχόλησης περιλαμβάνει:

  • Μεσημεριανό γεύμα και απογευματινό σνακ
  • Μελέτη Μαθημάτων (επίβλεψη, καθοδήγηση και ενίσχυση)
  • Αγγλικά / Ρωσικά pre-junior
  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Χειροτεχνίες
  • Αθλοπαιδιές   
  • Αγωγή ζωής
  • Εκπαιδευτικούς Περιπάτους            

Προσφέρεται Μεταφορικό Μέσο (κατόπιν συνεννόησης)

Οι εγγραφές άρχισαν!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα: 
25 343376 και courses@litcschool.com
 

Τα μαθήματά μας

Εάν αξιολογήσετε την αγγλική γλώσσα στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσετε ότι αποτελεί βασικό εργαλείο τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ανάπτυξη.

Η γνώση της αγγλικής γλώσσας ανοίγει την πόρτα στον κόσμο, διευρύνει τις δυνατότητες του ατόμου, αυξάνει την αυτοπεποίθησή του στην επικοινωνία σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα, ενώ ενισχύει τις πιθανότητες μιας επιτυχούς σταδιοδρομίας.

H αγγλική γλώσσα περιλαμβάνεται στις επίσημες γλώσσες της ΕΕ, ενώ είναι και μία από τις έξι επίσημες γλώσσες του ΟΗΕ. Οι κάτοικοι των περισσότερων χωρών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας και πολλών ανατολικών χωρών μιλούν καλά αγγλικά.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε αγγλικά αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας· θα χαρούμε να σας κατευθύνουμε σύμφω

Οι επιχειρήσεις είναι ένας από τους τομείς όπου η γνώση της αγγλικής γλώσσας δεν είναι απλώς μια αναγκαιότητα, αλλά μια απαραίτητη προϋπόθεση για την καθιέρωση αμοιβαία επωφελών σχέσεων.

Το A&P Language Institute & Translation Center - L.I.T.C. είναι ένα κέντρο ξένων γλωσσών που λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προσφέρει πληθώρα κύκλων και εξειδικευμένων σειρών μαθημάτων.

Ο κύκλος Greek Elementary προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις γνώσεις που έχετε ήδη αποκτήσει στο προηγούμενο επίπεδο, να έρθετε πιο κοντά στον πολιτισμό και στον ντόπιο πληθυσμό της Κύπρου.

Το Greek Intermediate είναι ένα ενδιάμεσο επίπεδο που αφορά εκείνους που είναι ήδη εξοικειωμένοι με το βασικό λεξιλόγιο, τη φωνητική, την ομιλία και τη γραμματική. Ο κύκλος διαρκεί ένα χρόνο.

Ποτέ δεν είναι αργά για ν’ αποκτήσεις καινούριες γνώσεις! Τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστώ του L.I.T.C.

Η ρωσική γλώσσα είναι μια από τις πιο ο

Η ρωσική γλώσσα είναι μια από τις 10 πι

Είναι φορές που προκύπτει η ανάγκη να μάθετε εξειδικευμένες εφαρμογές υπολογιστών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ταχύρυθμοι κύκλοι μαθημάτων Η/Υ του L.I.T.C. Private Institute διαρκούν μόνο μερικές ώρες.

Το επιστημονικό ενδιαφέρον, η επαγγελμα

Το επίπεδο Β1 προϋποθέτει ένα βασικό επ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

add files
Allowed types: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Unlimited number of files can be uploaded to this field.
50 MB limit.
Allowed types: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.